Retourbeleid

Hier bij echt-herm-sprenger-halsbanden-belgium.com, is uw tevredenheid erg belangrijk voor ons. We weten dat u, huisdierenouders, bezig bent. Daarom hebben we ons retourbeleid eenvoudig en handig voor u gemaakt.

DINGEN OM TE WETEN

Alle artikelen (behalve aangepaste bestellingen) kunnen binnen 21 dagen na levering worden geretourneerd. Bij het retourneren van goederen zijn verzendkosten en 10% restocking-kosten voor uw eigen rekening. In het geval dat het onze schuld was, zullen we alles op onze kosten rechtzetten.

De geretourneerde artikel (en) moeten:
 • niet zijn gebruikt, gewijzigd, gewassen of beschadigd;
 • originele verpakking en etiketten bevatten;
 • op onze locatie worden ontvangen binnen 21 dagen na levering.

OPMERKING!
 1. Om voor een terugbetaling in aanmerking te komen, moeten item (s) schoon en vrij van hondenhaar zijn. Als het item of de artikelen is gepast en hondenhaar bevat, moet alle hondenhaar worden verwijderd.
 2. Gratis verzonden artikelen, bijtmouwen en andere zwaargewicht artikelen (bijtpakken, bijtjassen, sprongen, enz.) Zijn onderworpen aan een vergoeding van $ 25 of meer per artikel bij teruggave.
 3. Items die na 21 dagen worden geretourneerd, worden gedoneerd aan ons lokale reddingsprogramma. Wij zullen de item (s) namens ons doneren aan ons lokale reddingsprogramma, dus u zult honden helpen die minder geluk hebben. Houd er rekening mee dat u voor deze retouren geen tegoed ontvangt.

HOE RETOURNEERT U ARTIKELEN?

Stuur geen items terug totdat u een autorisatie-nummer voor retourneren / ruilen hebt ontvangen

Gelieve neem contact op met onze supportmanager voor een machtigingsnummer voor retourneren / ruilen. Stuur ons een e-mail met uw verzoek naar: Neem contact met ons op

Voeg de volgende informatie toe aan het begin van uw e-mail:
 • bestelnummer (factuurnummer);
 • eerste naam & achternaam;
 • reden voor retourneren / ruilen;
 • andere relevante informatie.

Als u meerdere items wilt retourneren / ruilen, herhaalt u deze stappen voor elk item.

Als u binnen 1 werkdag geen antwoord van ons ontvangt, controleer dan uw spam / junkbox of e-mail ons opnieuw. Als u vragen heeft, kunt u onze Afdeling Klantenservice bellen op (646) -257-4045 Maandag-Donderdag: 09:00 uur - 15:00 uur; Vrijdag: 9.00 uur - 13.00 uur EST.

OPMERKING!
We raden aan om je retourzending (en) zorgvuldig te verpakken en te verzekeren bij de rederij om aansprakelijkheid te voorkomen in het geval dat het item (s) tijdens het transport beschadigd is (zijn).

WEET U WAT U IN DEZE SITUATIES MOET DOEN?

Als u een beschadigd item (s) heeft ontvangen
 • e-mail of bel ons binnen 7 dagen na ontvangst van de zending;
 • geef ons de uitleg over hoe uw bestelling is beschadigd en voeg foto's bij van beschadigde item (s).

We zullen een claim indienen bij onze rederij en een vervanging verzenden zodra we een claimgoedkeuringsnummer hebben verkregen, meestal binnen 48-72 uur. Als u onmiddellijke vervanging nodig heeft, brengen we uw creditcard in rekening voor de tweede verzending en bieden we een terugbetaling aan zodra onze rederij een beslissing heeft genomen over de eerste verzending.

Als u een verkeerd artikel heeft ontvangen:
 • stuur ons de link naar de items die u verwachtte te ontvangen
 • een foto ('s) van het ontvangen item (s).

Als u een muilkorf (en) hebt besteld:
 • snuitmaat die u heeft ontvangen (er moet een letter en / of cijfer zijn aan het einde van de snuitriem, die om de nek gaat);
 • afmetingen van uw hond die u vermeldde in uw bestelling;
 • bevestig foto's van uw hond die de snuit draagt: voorkant en profiel.

Als u een halsband (en) heeft besteld:
 • de grootte van de nekomtrek van uw hond;
 • een foto van de niet-vastgemaakte kraag die plat op een hard oppervlak (tafel, vloer, enz.) ligt met een liniaal of meetlint langs de lengte van de kraag.

Als u een tuig (en) hebt besteld
 • de afmetingen van uw hond vereist door de tuigmodel (elke productpagina bevat een grafiek met de instructies);
 • foto's van uw hond met het tuigje op: voorkant en profiel.

Als u andere artikle(en) hebt besteld:
 • als u een ander item (s) wilt ruilen, behalve de hierboven genoemde, stuur ons dan een e-mail met de naam van het item (s) en de reden voor het ruilen, verstrekte maten en bijgevoegde foto's..

HOE KRIJGT U UW GELD TERUG?

Zodra we uw retour hebben ontvangen, inspecteren we uw item (s) en voeren we een terugbetaling uit. We zullen u via e-mail op de hoogte brengen wanneer uw retour is verwerkt.

De terugbetalingsprocedure is afhankelijk van uw oorspronkelijke betaalmethode:
 • Als u met een creditcard of debit card heeft betaald, worden de terugbetalingen binnen 5 werkdagen na ontvangst van het geretourneerde artikel naar de bank die de kaart heeft uitgegeven, verzonden. Neem contact op met de bank die de card heeft uitgegeven en vraag wanneer uw kaart wordt gecrediteerd.
 • Als u met PayPal heeft betaald, betalen wij uw PayPal-account terug.

DOUANERECHTEN EN BELASTINGEN

Bestellingen buiten de VS kunnen onderworpen zijn aan invoerrechten, douanerechten en toeslagen, geheven door het land van bestemming ("Importkosten"). Extra kosten voor inklaring moeten worden gedragen door de ontvanger. We hebben geen controle over deze kosten en kunnen niet voorspellen wat ze kunnen zijn. Douanebeleid verschilt sterk van land tot land; Neem contact op met uw lokale douanekantoor voor meer informatie. Wanneer inklaringsprocedures vereist zijn, kan dit vertragingen veroorzaken die verder gaan dan onze oorspronkelijke leveringsramingen