Verzenden & retouren

Verzend- en retourbeleid

echt-herm-sprenger-halsbanden-belgium.com wilt dat u blij bent met uw nieuwe aankoop. Als u geïnteresseerd bent in verzendkosten of heeft besloten om een artikel / artikelen te retourneren, zijn wij hier om u te helpen.

Verzendbeleid

De meeste bestellingen worden binnen 48 uur of sneller verzonden Maandag - vrijdag vanaf 08.00 uur tot 17.00 uur (behalve op feestdagen)

Carries (vervoers)

We gebruiken de volgende vervoerders om uw bestellingen te bezorgen:

 • EMS - snelle luchtlevering wereldwijd (het VK en buiten het VK) van onze fabriek rechtstreeks naar uw deur. Gemiddeld 3-5 werkdagen onderweg (exclusief feestdagen en weekends).
 • Geregistreerd - bezorging in elk land wereldwijd. Transittijd gemiddeld 6-12 werkdagen (behalve op feestdagen en in het weekend).

Opvolging bestelling

Na verzending van uw bestelling, updaten wij u per e-mail een trackingnummer. Gelieve te controleren uw Inbox evenals Spam/Junk box. Als u binnen 3-4 werkdagen geen informatie van ons ontvangt, neem dan gerust contact met ons op via e-mail, online chat of telefoon.

Verzendkosten

De prijs die toegepast wordt voor de verzending van uw bestelling is afhankelijk van de totale prijs van producten en uw locatie. Let op! De verzendkosten van sommige bestellingen kunnen variëren. In dergelijke gevallen, wij nemen contact met u en mededelenen u over de laatste verzendkost voor uw goedkeuring.
Bij het plaatsen van uw bestelling, vóór de laatste checkout pagina, u zult zien wat de verzendkosten zijn, zodat u kunt beslissen of de onderstaande prijs aan uw wensen voldoet.

Verzendkosten

Totaalbedrag €0- €50 €50.01-100 €100.01-150 €150.01-200 €200.01-€350 €350.01-UP
aangetekende post* €7.90 €8.90                  €13.90 €14.90 €22.50 €28.90

* Gemiddeld 6-12 werkdagen (niet inclusief vakantie en weekends).

Bijvoorbeeld:
De totale prijs van uw bestelling is €55. Als uw bestelling wordt geleverd met Geregistreerde verzendingsmethodes, dan zijn de de verzendingslast zult €6.90.

In dit geval, uw bestelling wordt geleverd met EMS luchtdienst, u zult in rekening worden gebracht ongeveer €16 voor de verzending hangt van het gewicht van uw pakket.

De verwerkingskosten:

Een toeslag van € 0,99 wordt in rekening gebracht voor het verwerken van uw bestellingen.

Uitwisseling instructies

Neem contact met ons op voor een vergunningnummer prior voor verzenden uw product/ retourverzending/ ruilen

Gelieve geef de volgende aan het begin van uw email:

 • Order nummer
 • Voornaam & achternaam
 • Reden voor retour/ruilen

Gelieve voeg alle informatie relevant voor het bestelde artikel. Als u hebt nodig retouren/ ruilen de meerdere producten gewoon herhaalt u elke stap voor iedere artikel.

Als u een verkeerd artikel heeft ontvangen:

 • Stuur ons de link naar het artikel dat u verwachtte te ontvangen
 • Een foto van het ontvangen item

Als u een muilkorf hebt besteld:

 • Welke maat muilkorf hebt u gekregen? (Aan het einde van de muilkorf riem, die gaat helemaal rond de nek, moet er een letter en / of cijfer zijn)
 • Informatie van de afmetingen van uw hond die u had het over in uw bestelling
 • Bevestig een foto van uw hond die de muilkorf draagt: voorkant en profiel

Klik hier de instructies te zien How to measure your dog's snout of laat de video tutorial checken - Als u een halsband heeft besteld

Als u een halsband heeft besteld:

 • De grootte van de nekomtrek van uw hond
 • (waar een hond halsbanden draagt)
 • Een foto van de halsband, losgemaakt en liggend op een hard oppervlak (tafel, vloer, etc.) met een liniaal langs de lengte van de halsband

Als u een tuig heeft besteld:

 • De afmetingen van uw hond: (nekomtrek (dicht bij de basis van het lichaam) + borstomvang (rond de borst achter de voorpoten)).
  Klik op de link Harness sizing diagram kijk op de gebieden die moeten worden gemeten.
 • Foto van uw hond met het tuig aan: voorkant en profiel

Laat de video tutorial checken - How to measure a dog for a well fit Harness

Als u andere artikelen heeft besteld:

Als u een ander artikel(en) wilt ruilen behalve de hierboven genoemde, stuur ons dan een e-mail met de naam van de artikel (en) en de reden voor het ruilen, verstrekte maten en bijgevoegde foto's.

De manier van teruggaafprocedure is afhankelijk van uw oorspronkelijke betaalmethode:

 • Als u per een credit card of een debit card hebt betaald, worden de terugbetalingen verzonden naar de kaart-uitgevende bank binnen 5 werkdagen na ontvangst van het geretourneerde artikel. Neem contact op met de kaart-uitgevende bank en vraag wanneer uw kaart wordt gecrediteerd.
 • Als u per PayPal heeft betaald, wij zullen uw PayPal-account terugbetalingen.

Let op:
Niet terug verzenden een artikel(en) voordat u de instructie van retourzending ontvangt. De meeste van onze mededeling verloopt via e-mail. Als u binnen 1 werkdag geen antwoord van ons ontvangt, gelieve checkt uw spam/junk box (soms zijn onze e-mails binnengekomen) en ons weer mailt of bel ons (646) -257-4045.

Zorg dat u klaarstaat op om ons te voorzien:

 • Bestelnummer (factuurnummer)
 • Voornaam & Achternaam.

De meest efficiënte manier om ons te bereiken is om per e-mail contact op te nemen, maar wij helpen u ook graag telefonisch.

Beschadigde artikel(en)

Gelieve u contact met ons opnemen voorafgaand aan een artikel(en) terugzenden om het nummer van de vergunning retourneren / ruilen te ontvangen

Als u een beschadigd artikel of een verkeerd artikel heeft ontvangen, gelieve ons te verontschuldigen. Emailt of bel ons binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelling. Gelieve voorziet ons de oorzaak over hoe uw bestelling is beschadigd en bevestig foto's van beschadigde artikel (en).

Schade:

We zullen een claim indienen bij onze rederij en een vervanging verzenden zodra we een claim goedkeuringsnummer hebben verkregen, meestal binnen 48-72 uur. Als u onmiddellijke vervanging nodig heeft, brengen we uw creditcard in rekening voor de tweede verzending en bieden we een terugbetaling aan zodra onze rederij een beslissing heeft genomen over de eerste verzending.

Geachte klant, we doen ons best om dergelijke situaties te voorkomen en het percentage gevallen is erg laag, maar ze kunnen nog steeds voorkomen. We willen u alleen de beste kwaliteitsproducten en service bieden, dus in het geval dat het onze schuld was, zullen we alles op onze kosten rechtzetten.

Retourbeleid

Gelieve u contact met ons opnemen voorafgaand aan een artikel(en) terugzenden om het nummer van de vergunning retourneren / ruilen te ontvangen

Alle artikelen (behalve close-outs en op maat gemaakte producten) kunnen binnen 21 dagen na levering worden geretourneerd. Klanten zijn verplicht extra verzendkosten te betalen voor uitwisselingen. Alle retourzendingen en uitwisselingen zijn onderworpen aan 10% restocking fee tenzij het item / items defect is / zijn of de bestelling niet correct is gevuld.

Het geretourneerde artikel moet:

 • blijf ongebruikt
 • (tenzij het artikel defect is)
 • op onze locatie worden ontvangen binnen 21 dagen na levering
 • artikel(en) die na 21 dagen worden geretourneerd, worden gedoneerd aan ons lokale reddingsprogramma

Let op!
Als u uw verzendadres wilt wijzigen terwijl uw bestelling al onderweg is, kunt u rechtstreeks contact opnemen met het transportbedrijf, uw trackingnummer opgeven en vragen om het verzendadres te wijzigen. Houd er rekening mee dat er mogelijk kosten in rekening worden gebracht
Als het om een of andere reden niet werkt, neem dan gerust contact met ons op. Indien mogelijk zullen we zelf contact opnemen met de rederij en vragen om het verzendadres te wijzigen. €17 onderscheppingskosten worden toegepast. We kunnen echter niet garanderen dat het verzendadres in elk geval kan worden gewijzigd.

We raden aan om je retourzending zorgvuldig in te pakken en te verzekeren bij de rederij om aansprakelijkheid te voorkomen in geval het artikel tijdens het transport is beschadigd. Als het geretourneerde artikel / de artikelen niet in de oorspronkelijke staat zijn, geven we geen restitutie.

We zullen het item / de items namens u doneren aan ons lokale reddingsprogramma, dus u zult honden helpen die minder geluk hebben.
Houd er rekening mee dat u voor deze retouren geen tegoed ontvangt.

Hoe kan men een artikel(en) retouren

Als u retourt voldoet aan de bovengenoemde criteria, pakt u artikel / artikelen dan zorgvuldig in. Voeg een kopie van uw pakbon bij de retourzending.

Verzend uw retour naar:
Neem contact op met ons ondersteuningsteam om het retouradres te verkrijgen.
Gelieve schrijf een suite-nummer! Anders wordt het pakket niet geleverd.

Let op - belangrijk!
1) Gratis verzonden artikelen, bijtmouwen en andere zwaargewicht artikelen (bijtpakken, bijtjassen, sprongen, enz.) - zijn onderworpen aan €20 of meer per item bij teruggave.

2) Er zijn echter enkele items die niet in aanmerking komen voor retourneren / ruilen, waaronder: halsbanden en tuigen die zijn gemaakt op verzoek voor een aangepast formaat

Douanerechten en belastingen

Bestellingen buiten de VS kunnen onderworpen zijn aan invoerrechten, douanerechten en toeslagen, geheven door het land van bestemming ("Importkosten"). De ontvanger van een internationale verzending kan worden onderworpen aan dergelijke invoerrechten, die worden geheven zodra een verzending uw land bereikt. Extra kosten voor inklaring moeten worden gedragen door de ontvanger; we hebben geen controle over deze kosten en kunnen niet voorspellen wat ze kunnen zijn. Douanebeleid verschilt sterk van land tot land; Neem contact op met uw lokale douanekantoor voor meer informatie. Wanneer inklaringsprocedures vereist zijn, kan dit vertragingen veroorzaken die verder gaan dan onze oorspronkelijke leveringsramingen.

*EMS buiten het VK, Europa en de VS heeft mogelijk een langere periode nodig. Gelieve de EMS-verzendperiode voor andere landen te verduidelijken.

ForDogTrainers is een internationaal bedrijf gevestigd in de VS. Wij bieden wereldwijde verzending van onze producten rechtstreeks vanuit onze fabrieken in de VS, Israël en Oost-Europese landen.

Bijtmouwen, jaloezieën en horden worden verzonden door EMS. Wanneer ze worden verzonden vanuit Oost-Europa, duurt het 5-10 werkdagen.

Neem contact met ons op als u wilt weten uit welk land uw bestelling wordt verzonden.

Om een optimaal logistiek proces te garanderen, hebben we wereldwijd verschillende logistieke centra, van waaruit we verzenden afhankelijk van de specifieke productselectie en beschikbaarheid. We zullen een magazijn altijd zo kiezen dat we je bestelling op de snelst mogelijke manier kunnen leveren. U kunt de status van uw zending op elk moment volgen via het trackingnummer dat u per e-mail ontvangt of dat beschikbaar is in uw persoonlijke klantenaccountbeheergedeelte (wanneer u zich registreert tijdens het bestellen).