Prikketting halsbanden

Uw keuze: nog geen actieve filters
Prijs:
Draad diameter:
Kenmerken:
Materiaal:
Standaard halsband lengte:

Filter By

Uw keuze: nog geen actieve filters
Prijs
Draad diameter
Kenmerken
Materiaal
Standaard halsband lengte
Alle filters

Prikketting halsbanden

NIEUWE AANKOMSTEN - Prikketting halsbanden


Al meer dan als 140 jaar ervaring. Het kennis van uw behoeften. Het samenwerking met de beste professionele trainers. Alle deze aspekten maken Herm Sprenger is een toonaangevend bedrijf in het produceren hondentraining uitrusting.

Als u aan een hondentrainer vraagt "Voor welke halsband zou hij aanraden?" Blijkbaar antwoorden 9 uit 10 trainers "Die van Herm Sprenger". En dit is waarom.

Herm Sprenger prikketting halsbanden (training hasldand) geven een uitstekende traininngresultaten in een korte periode van tijd. Compromisloze kwaliteit, uitstekende presentatie, en hoge treksterke maken ze geschikt voor honden van bijna alle maten en rassen.

Herm Sprenger prikketting halsbanden zullen u helpen harmonie vinden in relatie met uw hond zonder zenuwslopende ervaring. 89 in 100 honden reageren op training met deze prikketting halsbanden. De hondeneigenaren zien positieve veranderingen in het gedrag van hun honden na de eerste trainingsweek. Natuurlijk vervangt de halsband geen training. Maar het kiezen van de juiste training artikel is een goede investering in het effectieve trainingsproces en de veiligheid van honden.

Surfen op de volledige collecties van bewezen Herm Sprenger prikketting halsbanden en vind degene die aansluit op uw wensen.

Wij bieden klassiek ontwerp van Herm Sprenger prikketting halsbanden met de 2 O-ringen en montage voor deze, die houden van klassiek. Krijg een snelle vrijlaten prikketting met draaibare als u het moeilijk vindt om schakelste uit elkaar halen. U zal genieten ultra-plus training halsbanden met nylon lus en klik slot gesp omdat ze niet open toevallig en zijn eenvoudig te gebruiken. Halsband slipketting met andere opties: prikketting halsbanden met handvat zodat u een betere controle over uw huisdier hebt, met een draaibare om u te helpen uw hond met een kalme ziel te laten lopen zonder gedraaide riem, met de gesp van Fordogtrainers om het gemakkelijker te maken de kraag aan en uit.

Koop halsbanden van verchroomd staal, zwart roestvrij staal of gebruinde stalen tandkraag voor honden met een donkere vacht. Kies een roestvrijstalen of curogan prikketiing halsband als uw huisdier een gevoelige huid heeft.

Bekijk onze ruime collectie van Herm Sprenger-prikketting halsbanden en zie hoe een van deze apparaten uw leven verandert.